Vi ansetter

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Arbeidsgiver: Bergen Brunsj AS

Arbeidsgiver: Snarest


Vi søker en dedikert og engasjert kjøkkensjef til Bergen Brunsj. Som kjøkkensjef vil du være ansvarlig for å lede kjøkkenteamet vårt, og være med på å utvikle nye spennende brunsjer inspirert fra hele verden.

Ansvarsområder:

-Lede et team på 5-6 kokker/kjøkkenmedarbeidere

-Tilby brunsjretter etter den kvalitet vi etterstreber

-Kreativ utvikling av nye retter i samarbeid med team

-Videreutvikle gode rutiner for å sikre mest mulig effektiv drift

-Varebestillinger

Kvalifikasjoner:

-Fagbrev som kokk

-Erfaring fra bransjen

-Ledererfaring

-Evne til å lede, motivere og engasjere kjøkkenteamet

-Gode samarbeidsevner

-Konseptsterk

-Økonomisk forståelse

Personlige egenskaper:

-Lidenskapelig opptatt av mat

-Engasjert og interessert i forskjellige ulike kjøkken verden over

-Kreativ, leken og tør og tenke utenfor boksen

-Ydmyk og har respekt for mennesker rundt seg, uansett kjønn, legning, bakgrunn osv

-Like å lære fra seg, og samtidig åpen for andres innspill og forslag

-Ryddig, detaljfokusert og liker å få ting gjort

-Positiv innstilling og liker utfordringer

-Glad i hektiske omgivelser og er klar for å jobbe på et travelt og lite kjøkken

Arbeidsgiver:

Bergen Brunsj er en lunsjrestaurant som er lokalisert i Kaigaten midt i Bergen sentrum. Vi har eksistert i snart fem år, og har på disse årene opparbeidet oss til å bli en populær samlingsplass for bergensere og turister. Menyen består av brunsjer basert på byer på B over hele verden, for eksempel Berlin, Barcelona eller Beijing. Et lekent konsept som vi har hatt stor suksess med. Vi har ca 55 sitteplasser + en koselig liten bakgård og mulighet for et par bord på fremsiden på sommerhalvåret. Vi har ca 20 ansatte på heltid og deltid.

Spørsmål eller søknad sendes til:

Er du riktig kandidat? Da ser vi frem til å høre fra deg. Send søknad og cv til isabel@bergenbrunsj.no.

Tiltredelse og lønn etter avtale. 

Next
Next

Åpen søknad servitører og kokker