Vi ansetter
Stillingstittel: Kjøkkensjef
Arbeidsgiver: Bergen Brunsj AS
Arbeidsgiver: Snarest
Vi søker en dedikert og engasjert kjøkkensjef til Bergen Brunsj. Som kjøkkensjef vil du være ansvarlig for å lede kjøkkenteamet vårt, og være med på å utvikle nye spennende brunsjer inspirert fra hele verden.
Ansvarsområder:
-Lede et team på 5-6 kokker/kjøkkenmedarbeidere
-Tilby brunsjretter etter den kvalitet vi etterstreber
-Kreativ utvikling av nye retter i samarbeid med team
-Videreutvikle gode rutiner for å sikre mest mulig effektiv drift
-Varebestillinger
Kvalifikasjoner:
-Fagbrev som kokk
-Erfaring fra bransjen
-Ledererfaring
-Evne til å lede, motivere og engasjere kjøkkenteamet
-Gode samarbeidsevner
-Konseptsterk
-Økonomisk forståelse
Personlige egenskaper:
-Lidenskapelig opptatt av mat
-Engasjert og interessert i forskjellige ulike kjøkken verden over
-Kreativ, leken og tør og tenke utenfor boksen
-Ydmyk og har respekt for mennesker rundt seg, uansett kjønn, legning, bakgrunn osv
-Like å lære fra seg, og samtidig åpen for andres innspill og forslag
-Ryddig, detaljfokusert og liker å få ting gjort
-Positiv innstilling og liker utfordringer
-Glad i hektiske omgivelser og er klar for å jobbe på et travelt og lite kjøkken
Arbeidsgiver:
Bergen Brunsj er en lunsjrestaurant som er lokalisert i Kaigaten midt i Bergen sentrum. Vi har eksistert i snart fem år, og har på disse årene opparbeidet oss til å bli en populær samlingsplass for bergensere og turister. Menyen består av brunsjer basert på byer på B over hele verden, for eksempel Berlin, Barcelona eller Beijing. Et lekent konsept som vi har hatt stor suksess med. Vi har ca 55 sitteplasser + en koselig liten bakgård og mulighet for et par bord på fremsiden på sommerhalvåret. Vi har ca 20 ansatte på heltid og deltid.
Spørsmål eller søknad sendes til:
Er du riktig kandidat? Da ser vi frem til å høre fra deg. Send søknad og cv til isabel@bergenbrunsj.no.
Tiltredelse og lønn etter avtale.